Cerita Nurma
FollowDashboard
Siapa dia sebelum daku
Tuesday, March 6, 2012 ? 0 Ultraman ?
Wah tajuk blog malam ini siapa dia sebelum daku bukan manusia or sapa2 okay...caeritanya begini mula2 aku dgar lagu siapa dia sebelum daku tu rasa macam best je kemudian aku pun on youtube duk pulun cari lagu ni hanya semata2 untuk didengar dan didownload....bila dah lama2 dengar aku rasa macam ada sesuatu je xkena xtau la kenapa....

Okay ni ayat petikan yang aku jumpa dari blog kawan aku . . . . .thankz Gojes bagi aku copy masuk lam blog aku

Dunia ini umpama lautan yang luas. Kita adalah kapal yang belayar di lautan yang telah banyak kapal karam di dalamnya.. andai muatan kita adalah iman, dan layarnya takwa, nescaya kita akan selamat dari tersesat di lautan hidup ini..InsyaAllah..

To be without dreams is to be without hope;
to be without hope is to be without purpose.
Don't run through life so fast that you forget
not only where you've been, but also where you're going.
Life is not a race, but a journey to be savored
each step of the way..

"Kadang-kadang kamu tidak percaya dengan apa yang kamu lihat, kamu perlu percaya dengan apa yang kamu rasa. Dan jika kamu mahukan orang lain mempercayai kamu, kamu mesti merasa yang kamu juga mempercayai mereka, walaupun kamu dalam kegelapan, walaupun ketika kamu sedang jatuh."


Best regards,


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post