Cerita Nurma
FollowDashboard
Tahun baru..!! Semuanya Baru
Monday, January 2, 2012 ? 1 Ultraman ?
Assalamualaikum hai korang rasanya dah lama aku tak update blog kan hehehe...tahun baru ni aku nak update blog je memanjang okay disebabkan aku dh abes skolah boleh la aku update blog 24hours hehehe

Aku nak ucapkan terima kasih pada semua yang follow blog aku emmmmm aku terfikir nak wat contest la nanti aku bagitahu ye nak wat contest apa huhuhu

Okaylah aku nak cerita mengenai tahun baru emmm tahun baru ni semua orang fikir nak benda baru je kan terutamanta azam baru,,hidup,,semuanya baru ...umur dah makin meningkat di tahun baru ni juga kan
pada adik2 yang masih sekolah tu teruskan usaha anda untuk belajar ye jangan main2 tau terutamanya pada yang nak UPSR,PMR,dan SPM buat yang terbaik pulun sampai habis okay...habis exam baru on9 puas2 hehehe


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post