Cerita Nurma
FollowDashboard
PRS Hebat...!!!!!!
Sunday, April 10, 2011 ? 0 Ultraman ?
Assalamualaikum...aku rasa aku dh lama tak update blog kan so hri ni aku dengan baik hatinye nk update la blog aku ni huhuhu.......aku just nk letak gambar je ye.....gambar apa ye emmm gambar aku ngn AHLI PRS 2011.....first sekali aku nak letak gmabar masa kat MBI emmm korang mesti tanya aku apa yang aku buat dekat MBI kan dekat sana ada KARNIVAL JOM MASUK 'U' korang ada pergi tak ... aku pergi tu memang best tapi penat...............ok lah moh kite tengok gambar ye.....
                                              
                                                      GAMBAR NI MASA KAT MBI
With kakak2 form 6 yang comel2 huhu

PRS 2011

Adik beradik sape percaya

Kami

Ain

sweet gambar ni

Cer teka sape kakak baju biru tu

Budak laki tu SESAT.!!

Kakak form 6

Sape yang jahat ni buang kat sini je

eee teruknye

Sape yg amikm gambar aku ni

hua2...

Aku ke

budak2 kecik hahahaha

Kami

Beg yang kami dapat

Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post