Cerita Nurma
FollowDashboard
Contest:Gambar Paling Comel
Friday, March 18, 2011 ? 0 Ultraman ?
Assalamualaikum hari ni nurma nk join contest yang disediakan oleh adk Bella iaitu contest gambar paling comel.....sapa2 yang nk masuk dia ada syarat2nye okay....iaitu:::

syarat-syarat penyertaan

- perempuan atau lelaki diterima asalkan gambar itu comel =.=
- jangan terlampau edit , kalau yang asli kemungkinan ada peluang
- dalam gambar tu boleh lebih dari seorang , with your friend ke boyfriend ke ? :)
- gambar yang mempunyai UNSUR BAHAYA tidak diterima :P
- tag kan kepada 5 orang kawan
- follow bella , taknak follow pon takpe

tarikh tutup

30.4.2011 ( lamakan ? yeah peluang yang amat cerah )
ini gambar yg aku suka
I like This Pic
Kat Ijn
Baru balik Dari sekolah
Baru Balik Sekolah gak...
kat umah member
kat lumut....
Ngan ank sdare yg tersayang...


Aku tak tahu gambar2 ni comel ke tak huhuhu......

Aku nak Tag:


Labels:



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post